ADA BİRTEK ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ


Ada Birtek Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Tic. Ltd. Şti. markasıdır. Ada Birtek Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Tic. Ltd. Şti. 2016 yılı başlarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerini sunmak üzere yetki alarak Muğla ili Köyceğiz ilçesinde Ada Birtek OSGB markası ile faaliyete başlamıştır. 2017 yılında Sağlık Bakanlığından Gezici Sağlık Hizmetleri yetkisi alarak Ada Birtek Gezici Sağlık markası ile Türkiye genelinde kurumsal sağlık hizmetleri sunmaya başlamıştır.

Ada Birtek Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Tic. Ltd. Şti, Muğla Merkezde idari ofisi olmak üzere Köyceğiz, Ortaca ve Eskişehir(2) de toplamda 5 şubesi bulunmaktadır. Ayrıca Ankara Kızılay da bulunan Özel Doğa Laboratuvarı ile birlikte laboratuvar çalışmalarını yürütmektedir. Faaliyet gösterdiği alanlar, İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri, Gezici Sağlık Hizmetleri, Sağlık Laboratuvarı (Biyokimya, Mikrobiyoloji), Medikal ve Eğitimdir.

Ada Birtek Ortak Sağlık Güvenlik Birimi Tic. Ltd. Şti. bünyesinde bugüne kadar oluşturulan markalarımız, Ada Birtek OSGB, Ada Birtek Gezici Sağlık, Ada Birtek Laboratuvar, AdaMed, Ada Kolektif Kariyer Merkezidir.

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık Hizmetleri