GÜVEN TMGD DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.

Tehlikeli Maddelerin Uluslararası Taşınmasına Yönelik Avrupa Antlaşmasının, 22 Şubat 2010 tarihinden itibaren ülkemizde yürürlüğe girmesinden sonra, ULAŞTIRMA ve ALTYAPI BAKANLIĞININ, sektörel yönlendirmeleri ışığında yapılan sınavda başarılı olarak, TEHLİKELİ MADDE GÜVENLİK DANIŞMANI olmaya hak kazanan kurucularımız, 2015 yılından itibaren sektörde TMGD olarak çalışamaya başlamıştır.

Kurucularımız, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının 18.07.2017 tarihinde yürürlüğe aldığı, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Kuruluşlarının Yetkilendirilmesi Hakkında Yönerge gereği kurumsal çalışma zorunluluğu getirilmesi kapsamında; sektöre daha etkin ve kurumsal hizmet vermek için 23.08.2017 tarihinde GÜVEN TMGD DANIŞMANLIK SAN.TİC. LTD.ŞTİ firmasını kurmuştur.

Kurucularımız, TMGD sektöründe birçok eğitimlere, seminerlere, saha eğitimlerine ve Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğünün de katılımıyla yıllık olarak gerçekleştirilen çalıştaylara, sempozyum ve eğitimlere katılarak, çözüm ortaklarına daha iyi hizmet vermenin hukuki ve teknik altyapısı konusunda tecrübelerini sürekli olarak geliştirmektedir.

Kurumumuz Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Kuruluşları Derneğinin üyesidir.

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık