ACİL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÖLÇÜM ÖZEL SAĞLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ TURİZM MÜHENDİSLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ACİL OSGB ( Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi), İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Yönetmeliği ile tanımlanmış , T.C. Çalışma Bakanlığınca Yetkilendirilmiştir. Çok Tehlikeli, Tehlikeli ve Az Tehlikeli olan her türlü işyerine, İşyeri Hekimi, İş Güvenliği Uzmanı ve Yardımcı Sağlık Personelini sağlamak amacıyla 1990 Yılından bugüne kadar 24 yıldır bu alanda aktif olarak İşyeri Hekimliği, Mesleki alanda Yöneticilik ve İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitimciliği görevlerinde bulunan Dr.Yavuz İpekli tarafından 2013 yılında Antalya’da kurulmuştur.

Dünya Çalışma Örgütü ( İLO ) istatitiklerine göre Türkiye Ölümlü İş Kazalarında Dünya İkincisi ,Avrupa Birincisi konumundadır. Dünyada her yıl ortalama 340 milyon iş kazası olmakta ve ortalama 160 milyon çalışan/emekli Meslek hastalığına yakalanmaktadır. Avrupa Ülkelerinde yılda yaklaşık 150 milyon iş günü ve 20 milyar Euro maddi kaybın oluştuğu söylenmektedir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri