ACAR ÇEVRE SAĞLIK GÜVENLİK ANONİM ŞİRKETİ

ACAR Çevre Sağlık Güvenlik A.Ş. T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (ÇSGB) tarafından yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) olarak; 6331 sayılı İş Sağlığı ve İş Güvenliği yasası kapsamında firmalara iş güvenliği ve iş sağlığı hizmeti verme amacı ile kurulmuştur.

Amacımız; İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında firmalara danışmanlık ve eğitim vererek, ülkemizde İş Güvenliği Kültürünün oluşmasına katkıda bulunmaktır.

2004 yılından bugüne kadar danışmanlık hizmet deneyimiyle 5200’den fazla firmaya danışmanlık hizmeti vermiş bulunmaktadır. İş Sağlığı ve İş Güvenliği hizmetlerinde firmalara dinamik ekibi ile kaliteli ve uygun fiyat vermeyi amaç edinmiştir.

İş sağlığı ve güvenliği hizmet kapsamıyla, iş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi, işyeri ortam ölçümü, periyodik kontrol ve muayene, ilk yardım eğitimi, yangın eğitimi, mobil sağlık hizmetleri, acil durum eylem planı, patlamadan korunma dokümanı, yüksekte çalışma eğitimi ve risk değerlendirme planlamaları gibi birçok hizmeti tek çatıda toplayarak hizmet ettiğimiz firmalara zaman tasarrufu ve katma değer oluşturuyoruz.
Ülkemizde İş Sağlığı ve Güvenliği kültürünün oluşması dileklerimiz ile saygılarımızı sunarız.

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık Hizmetleri