A ARTI EGE DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ

2005 yılında; çalışanların güvenli çalışabilmelerini sağlamak amacıyla yola çıktık.

Bu süre boyunca; mesleki etiğin, bilginin ve tecrübenin önemine inandık. Ege Bölgesi’nin önde gelen yerli ve uluslar arası firmalarına İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri vererek sistemlerini kurduk, eğitim programlarını yürüttük.

Sunduğumuz hizmetlerde mevzuat gereklilikleri ile sınırlı kalmayıp kuruluşlarda görev alan uzman ve hekimleri, geniş danışman kadromuz ile desteklemekte, proje yönetim ilkeleri doğrultusundaki faaliyetleri günlük operasyonlara entegre etmekteyiz. Amacımız; performansın takibi, ölçümü ve iyileştirilmesi çalışmaları  yaparak;  sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmak; “İş İşten Geçmeden” çözüm ortağınız olmaktır.

A ARTI OSGB; sizlere yerinden hizmet verebilmek adına ofis sayılarını ve irtibat noktalarını arttırarak Tüm Türkiye'de hizmet vermektedir. A ARTI OSGB; İzmir’de başlayan yolculuğuna; MANİSA – DENİZLİ – KOCAELİ – ANKARA – MERSİN – TEKİRDAĞ-AYDIN – MUĞLA – UŞAK – BALIKESİR – İSTANBUL – ADAPAZARI – YALOVA – BURSA – BURDUR – AFYON – KÜTAHYA – BOLU – ESKİŞEHİR – AKSARAY – KIRŞEHİR – KIRIKKALE – ÇANKIRI – ANTALYA – KARAMAN – KONYA – NİĞDE – ADANA – EDİRNE – KIRKLARELİ – ÇANAKKALE – KUZEY IRAK / ERBİL'de sağlam adımlarla devam etmektedir.

A ARTI OSGB; İş Güvenliği Uzmanı, İşyeri Hekimi, Diğer Sağlık Personeli, İşyeri Ortam Ölçümleri ve Periyodik Kontroller gibi hizmetlerinin yanı sıra “bilgi, güçtür” felsefesi ile kurduğu A ARTI AKADEMİ çatısı altında; uzman kadrosuna kendi akademik eğitimini vermekte, bu eğitimleri  yaşam sürecinde de desteklemektedir.

Temel amacımız, iş kazaları risklerinin en aza indirgenmiş ortamlarda çalışanların sağlık içinde çalışabilmeleridir.

Güçlü referanslarımızla; farklı sektörlerde verdiğimiz hizmetlerle gün geçtikçe büyümekteyiz.

Biz kocaman bir aileyiz.

Sizleri de A ARTI OSGB ailesine bekliyoruz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri