EMG ÇEVRE ENTEGRE ATIK YÖNETİMİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İnsana değer veren anlayış ile üretim verimliliğini ve güvenliğini düşünerek hareket ederiz. İşletmelerin yaşayabileceği sıkıntıları önceden görerek geri dönüşüme katkıda bulunuruz.

Mevzuata hakim güncel yasa, yönetmelik vb. kanun bilgisine sahip kadromuz her zaman destek olmaya hazırdır. “Geleceğini Çöpe Atma!” sloganı ile sürdürülebilir üretim için çalışıyoruz. Mühendislik danışmanlık hizmetleri ile sizleri doğa ile barışık çevreye duyarlı üretim yapmaya davet ediyoruz. Atık yönetimi, tehlikeli atık ara depolama, hurda geri kazanımı, tehlikesiz atık geri kazanımı bina yıkım ve demontaj, çevre danışmanlık hizmetleri ile çocuklarımıza yaşanabilir bir dünya bırakmak için üreticilerimizin yanındayız.

Vizyonumuz

Geri dönüşüm sektöründe özlem duyulan kaliteli ve güvenilir hizmeti EMG Geri Kazanım olarak tek elden vermektir.

Misyonumuz

Takım çalışmasına inanan, sürekli gelişim hedefleyen, çevre ve toplum değerlerine duyarlı, dinamik personellerimiz ile sürdürülebilir çevre ve sağlıklı bir toplum için; iş ahlakımız ve entegre yönetim sistemlerimiz doğrultusunda, teknolojik gelişmeleri takip etmekte ve sektöre öncülük etmekteyiz.

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

Tehlikesiz Atıklar Toplama Ayıma Belgesi

  • Hurda Metal / ÖTA İşleme
  • Ara Depolama
  • Tehlikesiz Atık Toplama/Ayırma
  • Lisanslı Taşımacılık
  • Danışmanlık
  • Atık Elektrikli ve Elektronik Eşya İşleme