SERİK GERİ DÖNÜŞÜM İNŞ.SAN. VE LTD. ŞTİ.

Serik Geri Dönüşüm olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan almış olduğumuz İzin ve lisans belgeleri ile Antalya genelinde bitkisel atık yağ toplama faaliyetini gerçekleştirmekteyiz. Tecrübeli ve uzman personellerimizle müşterilerimize hızlı ve kanun/yasalara uygun hizmet vererek Antalya İlinin en güçlü ve en istikrarlı firması olma özelliğini taşıyoruz.

Tesise kabul edilen atıklar tarihi geçmiş bitkisel yağlar (20 01 25) ve kullanılmış kızartmalık yağlar ( 20 01 26) 'dır.
Toplanan bitkisel atık yağlar yasal prosedüre tamamıyla uygun olarak kendi lisanslı araçlarımızla toplanıp ara depolama tesislerimizde biriktirilmekte, burdan lisanslı kamyon ve tankerlerimizle taşınarak geri kazanım tesisine teslim edilmekte ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığının denetiminde geri kazanımı yapılmaktadır. Antalya genelinde hizmet veren firmamız Antalya’nın her noktasına aynı kalitede hizmet verebilecek imkan ve donanıma sahiptir. Yaygın ve deneyimli toplama kadrosu ile en güvenilir ve en iyi hizmeti verme gayretindedir. Özellikle çevre ve insan duyarlılığı yüksek belediyelerle birlikte yapılan ortak çalışmalarla her geçen gün daha çok atığın toplanması sağlanmaktadır.

Sektöre yön veren bir firma sorumluluğunda her geçen gün daha çok atığın çevre ve insan sağlığına zarar vermesini önlemek, bitkisel atık yağları toplayarak, üstelik ülkemizin ihtiyacı olan çevre dostu bir yakıta dönüştürerek çevresel bir sorunu, çevresel bir avantaja dönüştürmek, bunları yaparken istihdam yaratmak, ülkemize döviz girdisi sağlamak ve çevre
bilincinin gelecek kuşaklara aktarılmasında pay sahibi olmak bizlere büyük bir mutluluk ve çalışma azmi vermektedir.

Misyonumuz; doğaya ve insana saygılı, başarılı çözümlerle gelecek nesillere sağlıklı ve temiz bir çevre bırakılmasını sağlamaktır.

Vizyonumuz; çevreyi ve doğayı korumak amacıyla kanun ve yasalara uygun olarak kaliteli hizmetlerimizle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır.

Atık Taşıyan Firmalar İçin Lisans Belgesi

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

  • Bitkisel Atık Yağ Geri Kazanım