ARN ENDÜSTRİYEL ATIK GERİ KAZANIM KİMYASAL ÜRÜNLER İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

 Sektörümüzün en genç firmalarından biriyiz.

 2019 yılı itibari ile faliyetlerimize başlayarak, ülke ekonomimize ve çevreye sağladığımız fayda potansiyelimizi arttırma arzu ve heyecanıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Evrende hiçbir şeyin, madde ve enerjinin; yok olmayıp ancak dönüştüğünü biliyoruz. Bizim faaliyet alanımız olan Atık Madeni Yağların geri dönüşümü iki açıdan çok büyük önem arz etmektedir. Birincisi madeni yağın; doğaya salınmasının son derece yıkıcı sonuçları olan bir kirletici olması. İkincisi ekonomik değeri, kullanım miktarına bağlı olarak çok yüksek olan petrol kökenli madeni yağların; buna paralel olarak geri kazanımı da ekonomimize önemli katkı sağlama potansiyeline sahip olmasıdır.

Bu bilinçle geri kazanım standartlarını en yüksek seviyede sağlayıp, proses ve ürün, verim ve kalitesini her geçen gün daha da artırmak için uzman kadromuzla Ar-Ge çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Geri kazınılan temel ürünleri endüstriyel ürüne dönüştürmek için ürün geliştirme konusu da ayrı bir çalışma ve Ar-Ge alanımızdır. Bu çalışmaları sahip olduğumuz Akredite Laboratuvarımızda büyük bir özen ve özveri ile devam ettirmekteyiz. 

Çevre İzin ve Lisans Belgesi

  • Atık Yağ Geri Kazanım
  • Hava Emisyon