MAVERA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED Şİ

Bizler, Mavera İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetleri şirketi olarak, 11.11.2014 tarihinde İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü tarafından yetkilendirilerek, çalışma faaliyetimize başladık.

Mavera Osgb sektöründe profesyonel hizmet sunan bir kuruluştur.

Amacımız; sağlık alanındaki bu tecrübelerimizi aramıza katılan, konusunda yetkin ve mesleki tecrübeye sahip iş sağlığı güvenliği uzmanlarımız ile birlikte sizlerin yanına, iş yerlerinize taşımaktadır. Ayrıca, tüm doktor, ekipman ve personel imkanlarını sizlere sunarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda ihtiyaç duyabileceğiniz hizmetler ile sizlerin yanında olmaktadır.

İş yerlerinde meslek hastalıkları ve iş kazaları, hiç umulmadık bir zamanda işçinin ve iş verenin karşısına çıkmaktadır. Bu durum ile beraber yürürlüğe giren 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu sonucunda, gerek maddi gerekse manevi bir çok sorunla karşı karşıya kalınabilmektedir.

Önleyici sağlık iş güvenliği ve iş sağlığı çalışmalarına verilecek önem ve titizlik ile maddi manevi bir çok sorumluluğu ortadan kaldırmak, iş yerlerinde kurulacak sistem, verilecek eğitimler ve en önemlisi İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda bir kültür oluşturmak amacı ile kurulan şirketimiz her biri kendi alanında uzman doktorlar ve iş güvenliği uzmanları, sağlık personelleri ile en en yetkin yapıya sahip Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) olma yolunda çalışmalarına devam etmektedir.

Mavera OSGB ailesi olarak; sektörün referans kadroları ile birlikte teknik alt yapı desteği ve tecrübeyi sunmaktadır. İş Sağlığı ve Güvenliği alanlarında birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu bildirir, iş birliğimizin sürekli, verimli ve başarılı olmasını dileriz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık