MAVİ ÇİZGİ ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ HİZMETLERİ SANAYİ

İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetlerini sunmak üzere gerekli donanım ve personele sahip olan ve bakanlıkça yetkilendirilen kamu, kurum ve kuruluşları ile Türk Ticaret Kanunu’nun hükümlerine göre faaliyet gösteren Mavi Çizgi OSGB her geçen gün bir yenisini katarak büyümektedir.

 2012 den beri bölgesinde,profesyonel danışmanlar, işyeri hekimleri ve iş güvenliği uzmanlarıyla  İş Sağlığı ve Güvenliği alanında  teknik kontrol, risk analizi ve değerlendirmesi, eğitim, danışmanlık, uzmanlık hizmetlerini yapmaktadır. İlk Yardım eğitim merkezi ile şirketlerimize tamamlayıcı sağlık hizmetlerini sunmaya ve ilk yardımcı personelleri yetiştirmeye devam etmektedir.

MAVİ ÇİZGİ OSGB ; Kalite ve sorumluluk bilincine sahip,  tecrübeli ve uzman kadrosu, İSG dokümantasyonlarının eksiksiz, hatasız yapılması, arşivlenmesi ve istenildiği zaman ve yerden kontrol edilmesini sağlayan Web Tabanlı İSG Yazılımı kullanması, en kaliteli hizmeti ve en uygun fiyat politikasıyla sunması ile sektöründe en çok tercih edilen OSGB’lerden birisidir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık