MAKRO GRUP İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ

2012 Yılından bu yana İş Sağlığı ve Güvenliği, hizmetlerini sunan şirketimiz sektörde aralıksız olarak hizmet vermekte, tecrübe kazanarak ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hızlı bir yükseliş göstermektedir. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş MAKRO GRUP İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ DANIŞMANLIK A.Ş. ünvanını alarak faaliyetlerini hızlandırmış ve farklı sektörlere girerek tecrübeli ve kaliteli kadrosuyla bilgi ve tecrübe birikimini firmaları ile paylaşmaya ve firmalarına destek vermeye devam etmektedir.

A sınıfı, farklı sektörlerde tecrübeli B ve C sınıfı İş Güvenliği Uzmanlarımız, İşyeri Hekimlerimiz, İşyeri Hemşirelerimizden oluşan deneyimli kadromuz, Toplam Kalite Yönetim Sistemini ilke edinen hizmet anlayışımız ile sektörün önde gelen güvenilir firmalarından olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz.

Misyonumuz

Sağlık ve İş Güvenliği alanında eğitim, danışmanlık, periyodik kontrol, muayene ve raporlama hizmetlerini kanun ve yönetmelikler çerçevesinde, bilimsel ve teknolojik çalışmalarla geliştirerek sürdürmek.

Vizyonumuz

Müşteri memnuniyetine dayalı, araştırma ve geliştirme çalışmalarımızla kalite ve profesyonellikten taviz vermeden sektörün öncüsü olmak.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri