MAKİ İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Biz kimiz?
Maki OSGB, gerçek ihtiyaçlarını müşterilerimizin bakış açısıyla görerek, hedeflerine uygun, pratik, etkin ve kalıcı çözümler üreten, dinamizmi ve değişimi içinde barındıran hizmetlerini sürekli yenileyen ve geliştiren bir eğitim, denetim ve danışmanlık kuruluşudur.

Maki, gücünü takım çalışması ve müşterilerinden alarak verdiği hizmetlerde, yeni değerler üreten ve bu değerlerle bilinen bir kuruluş olmak amacı ile yola koyulmuştur.

Maki OSGB, başta iş sağlığı ve güvenliği olmak üzere, çevre, kalite, enerji verimliliği ve yönetim sistemleri konularında danışmanlık ve eğitim hizmetleri vermektedir. Bu hizmetlerin yanısıra firmalara ölçün ve laboratuvar hizmetleri de sunmayı hedeflemektedir.

Maki OSGB, deneyimli uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerine profesyonel çözümler üretirken temel amaç "bilgi ve birikimleri bir araya getirerek, beraber üretmenin ve paylaşmanın hazzını yaşamak" olarak belirlendi.

Maki OSGB olarak çalışmaların temel uzman kadro ile sınırlı kalmaması ve sürekli genişlemesi esas hedeflerden birisi olarak saptandı. Bu süreçte; OSGB hizmetlerinin yanısıra danışmanlık, eğitim, ölçüm hizmetleri firmanın ana faaliyet alanları olarak belirlenirken, temel prensipler de tanımlandı:

Maki OSGB, hizmet sunduğu her alanda müşterisinin karşısına teknik insan kimliği ile çıkar. Bu kimlikten hiçbir zaman vazgeçilmez, ödün verilmez.

Maki OSGB'de iş yapan herkes ve iş yaptığımız herkes, şirketin ortağı olarak görülür. Bu nedenle her çalışan ve her müşteri Maki OSGB için çok uzun sürecek beraberlik anlamına gelir.

Maki OSGB'de yapılacak her iş ön değerlendirmeden geçirilirken, mühendislik etiği ve insancıl dünya görüşüne uygunluğu tartışılır. Buna göre işin yapılıp yapılmamasına karar verilir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri