LOKMAN ÖZEL SAĞLIK HİZMET.SAN.VE TİCLTD.ŞTİ.

36 yıllık bir kuruluş olan Lokman Özel Sağlık Hizmetleri, Mobil sağlık taraması hizmetini ve işe girişlerde işyeri hekimleri tarafından talep edilen tetkik analizlerini 2005 yılında veren ilk kuruluş olmakla birlikte, bugüne dek güvenilir hizmetinin karşılığını almaya devam etmektedir.  Aynı zamanda tam teşekküllü ayakta teşhis ve tedavi polikliniği olarak; sağlık sektöründe genel tababet dışında  özellikle tamamlayıcı tıp (alternatif tıp) alanında da var olmayı hedeflemiş bir kuruluştur.

“Tanrı dert verip derman aratmasın” derler ya, bu sözün aslı “Tanrı dert verip Lokman aratmasın” imiş. Bir zamanlar, Lokman Hekim doktorların piriymiş. Bütün otların, çiçeklerin dilinden anlarmış. Kara kaplı bir kitabı varmış ki, içinde her işe çare, her derde deva yazılı imiş. Efsane bu ya bir gün ölüme de derman aramak istemiş.

Açmış kara kaplı kitabını. İnsanlara ölümsüzlüğü verebilecek bir ot varmış. Yollara düşmüş ve otu bulmuş. Ama tanrı buna izin vermemiş. Elindeki kara kaplı defter aniden çıkan bir rüzgarda darmadağın olmuş. Lokman hekimin elinde ancak birkaç yaprağı kalmış. Efsaneye göre şimdiki ilaçlar bu yapraklardan üretilmiş.

Büyük pirimizin efsanesi ışığında 33 yılı aşkın sürede özel sağlıkta “ÖNCE SAĞLIK” sloganı ile yenilikçi hizmet ağını merkezde ve yerinde başarıyla yürütmekteyiz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri