LİSA OSGB ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ A.Ş.

LİSA OSGB ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ A.Ş. ; Yılların deneyimine sahip olan kurucular tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili tüm hizmetleri sizlere tek elden sunabilmek amacıyla kurulmuştur.

İş sağlığı, iş güvenliği ve çevre yönetimleri alanında; Kurumlardaki pozisyonları belirlenerek, kurumsal ve bireysel sorumlulukların ortaya açığa çıkarılmasını sağlamak, İş Sağlığı ve İş Güvenliği sistemlerinin yapılandırılması ve iyileştirilmesi sağlamak, Paydaş Kurumların İş Sağlığı ve İş Güvenliği kültürünün sürekli olarak geliştirilmesi ve değişen kültüre uyum sağlanması, Düzenleyici ve yönlendirici doğru uygulamalarla güvenli çalışma ortamları sağlayarak çalışanların performanslarının arttırılması
Çevre ve Sürdürülebilir Ekonominin Hizmet verilen kurumlarımızda dengesinin sağlanması, İş Sağlığı ve İş Güvenliği alanında tüm yurt dışı ve yurt içi denetimlere firmaların hazır ve sürekli olarak iyileştirmelerle en iyinin hedeflenmesi, Lisa Ortak Sağlık Güvenlik Biriminin , İş Sağlığı , İş Güvenliği ve Çevre konularınız tek odak noktasıdır.

Vizyonumuz

Müşterilerinin beklentilerini ve  Ar – Ge faaliyetlerini ön planda tutarak sürekli kendini aşmayı hedef edinmiş, geliştirdiği yeni yaklaşımlar ile faaliyet konularında  maksimum seviyede memnuniyet sağlayan bir şirket olma.

Misyonumuz

Hizmet verdiği kurumlarda güvenlik kültürünü geliştirerek, güvensiz koşulların ortadan kaldırılmasını sağlayarak, Sıfır kaza ve sıfır meslek hastalığı hedefleri ile hizmet verdiği firmaları iş sağlığı ve güvenliğinde her zaman daha ileriye taşımak.

Hizmetlerimiz;
İş Güvenliği Uzmanı
İş Yeri Hekimi
Risk Analizi
İSG Sertifikası
TMGD
Patlamadan Korunma dokümanı
İşe Giriş Muayenesi
Periyodik fenni muayene
Ortam çözümleri
Elektrik topraklama ölçümleri
Mesleki eğitim sertifikası
Mesleki yeterlilik belgesi(MYK)
Hijyen eğitimi
Yangın eğitimi
İlkyardım eğitimi
Yüksekte çalışanların eğitimi
Sapanca – İşaret eğitimi
IRATA
Mobil Sağlık

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri