MENTAL OSGB ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED

2013 yılında, 6331 sayılı “İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası” yürürlüğe girmiştir. Böylece ülkemizde İş Sağlığı ve Güvenliği ve OSGB Hizmetleri yeniden yapılandırılmıştır. Mental Osgb , Yasa kapsamında, hızla ulusal düzeyde örgütlenerek, çok merkezli şirketlere, tek kontratla, standart OSGB hizmeti sunmayı hedeflemiştir.


Böylece farklı sektörlerden ve ülkemizin tamamından OSGB merkezimize iletilen deneyimler, İSG profesyonellerimize ve müşterilerimize zengin çözüm seçenekleri geliştirilebilmemizi sağlamaktadır. İş sağlığı ve güvenliği çalışmalarında Proje Liderliği, Müşteri İlişkileri, işyerine bütünleşik hizmet gibi mevzuatta öngörülememiş yeni uygulamalar, Mental Osgb tarafından geliştirilmiştir.


Zamanla şirketlerin temel İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri tamamlanmış ve giderek yeni ve ileri uzmanlık gerektiren çok farklı disiplinlerde hizmet gereksinimleri oluşmaya başlamıştır. Mental Osgb , Mental Osgb’yi kurarak, İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinde geleceğe hazırlanmaya başlamıştır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık