MENTOR ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Mentor OSGB, çalışanların yaşam kalitesine ve ülkenin sürdürülebilir gelişmesine hizmet eden, iş sağlığı ve güvenliği alanında yenilikçi, gelişime açık ve toplumdaki bireylerin sağlığını önde tutan bir firma olma vizyonunu ile kuruldu.  Çalışanların ve toplumun her kesiminin iş sağlığı ve güvenliği politikaları hakkındaki farkındalığını arttırmak üzere İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetleri başta olmak üzere, İSG alanında çalışanların ve işverenlerin ihtiyaç duyduğu her türlü hizmeti vermek için gerekli çalışmaları her gün, ilk günkü heyecanla yapıyoruz.


Yaptığımız her çalışma ve verdiğimiz her hizmette, müşteri ihtiyaç ve beklentilerini göz önüne alarak, en doğru kanaldan ve en uygun çözüm önerilerini sunan ve bu önerileri sunarken, çalışanların her türlü riskten korunması prensibinden ödün vermeyen genç ve dinamik bir firmayız.


Bünyemizde bulundurduğumuz, sektörde İSG alanında yıllar boyunca hizmet vermiş tecrübeli personelin yanında, kadromuza kattığımız genç profesyoneller sayesinde yüksek hizmet kalitesini, dinamik bir sistemle sunuyoruz. 


Çalışanların sağlığını; çalışma alanındaki mevcut riskler ile yaptıkları işlerden kaynaklanan her türlü risk ve kaza olasılığına karşı korumayı hedefliyoruz. Bu amaca ulaşmak için organizasyonunu geliştiriyor, güçlendiriyor ve eğitiyoruz. 

Güncellenecek

  • Danışmanlık