KÜRESEL ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ ÇE

Ne yaparsak yapalım, en başından beri müşterilerimizin hayatını kolaylaştırdıkça daha başarılı bir şirket olacağımızın hep farkındaydık.
Küresel OSGB, bakanlıkça yetkilendirilen bir firma olarak, belirlenen konularda gerekli donanım ve personeliyle hizmet vermektedir. İş yeriniz için en uygun personeli görevlendirerek, iş sağlığı ve güvenliği hizmeti sağlar. Küresel OSGB,2013'ten bu yana 1000'i aşkın firmada iş güvenliği çalışmaları yürütmüş, sektöründe 50.000 kişiye varan eğitimler vermiş, binlerce risk analizi yapmış, binlerce cihazı test ve muayeneye tabi tutmuştur. Küresel OSGB olarak sağlıklı ve güvenilir bir çalışma ortamı oluştururken işinizin normal akışını aksatmıyor, verimli bir çalışma ortamının sağlanmasında katkıda bulunuyoruz.

Misyon
Uzman ve deneyimli kadromuz ile ülkemizde iş sağlığı ve güvenliği alanında farkındalık oluşturarak iş sağlığı ve güvenliği gereklerini mevzuata uygun bir şekilde eksiksiz yerine getirmek ve daha güvenli çalışma ortamları oluşturarak hizmet verdiğimiz firmaların çözüm ortağı olmaktır

Vizyon
Ülke ekonomisine katkı sağlayan yeni istihdam alanları oluşturan firmaların kaynaklarının verimli kullanılmasını sağlamak, ergonomik çalışma koşullarını oluşturmak, üretim artışı sağlamak, işgücü ve zaman kayıplarına engel olmak, tasarruflu ve çevreye duyarlı çalışmalara yardımcı olmaktır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri