KURUMSAL ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ HİZMETLERİ TİC. LTD

KURUMSAL OSGB, alanlarında uzun yıllara varan tecrübe ve birikimlerini yaklaşık dört yıl önce “İş Sağlığı ve Güvenliği” sektörüne taşıyan Mühendis bir ekip tarafından 2014 yılının Ocak ayında kurulmuştur.

Genç ve dinamik yapısı ile kısa sürede sektördeki yerini alan KURUMSAL OSGB yüzde sekseni Çok Tehlikeli Sınıfta yer almak üzere 200’ü aşkın firma ile çalışmalarını yürütmektedir. “En iyi reklam yaptığımız iştir” bilinci ile çalışan KURUMSAL OSGB çalıştığı firmaların tavsiyeleri ile portföyünü her geçen gün hızla ilerletmektedir.

Amiral kadromuz geçmişinde, Maden Ocakları, İnşaatlar, Alt yapı Çalışmaları, Fabrikalar, Uluslararası işletmeler olmak üzere 15 yılı aşkın saha tecrübesi ve deneyimini barındırmaktadır.

Sağlık ekibimiz, uzun yıllardır, İşyeri Hekimliği yapan sektöründe tecrübeli hekimlerin liderliğinde çalışmaktadır. Meslek hastalıklarını önleyici çalışmalar, Sağlık ekibimiz tarafından, modern tıbbın sağladığı imkânlar kullanılarak, titizlikle yürütülmektedir.

KURUMSAL OSGB olarak farkımız; İş Sağlığı ve Güvenliğini, “Resmi prosedürüdür.” Algısından kurtarıp; Çalışırken oluşabilecek risklerin tecrübe ve bilgi ile analiz edilmesini ve gerekli tedbirlerin kaza öncesinde alınmasını sağlamaktır.

Buna bağlı olarak, İş kazalarının önlenmesi için alınacak tedbirler, çalışanın ve işletmenin iş performansını arttıracak çözümler içermelidir. Bunun için, firmaların faaliyet alanlarında tecrübeli, İş Güvenliği Uzmanları görevlendirilmektedir.

 İş Güvenliği Uzmanlarımızın saha çalışmaları Yönetici Uzmanlarımız tarafından rutin kontroller ile denetlenmektedir.

Yaptığımız başarılı çalışmalar ile sektörde bölgesinin lider kurumları arasında bulunan KURUMSAL OSGB “İnsan Sağlığını” sözde değil bilgi ve uygulamaları önemseyen, müşteri odaklı bakış açısı ile güvenilir çözümler üreten, Ülkemizin sektöründe lider markası olmayı hedef edinmiştir.

Saygılarımızla,

KURUMSAL OSGB

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık Hizmetleri