KUANTUM İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK EĞİTİM DANIŞMANL

Kuantum OSGB; 2015 yılında B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Haluk AYDIN tarafından İstanbul’da kurulmuştur.

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 2344 Belge Numarası ile Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) olarak yetkilendirilmiştir. Kuantum OSGB, 2015 yılında kurulmakla beraber, işinde deneyimli ve kendini yeni yasal düzenlemelere göre sürekli yenileyen uzman kadrosuyla birçok sektörde iş sağlığı ve güvenliği alanında kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet vermeyi amaç edinmiştir.

İş yerlerinde meslek hastalıkları ve iş kazaları hiç umulmadık bir zamanda işçinin ve işverenin karşısına çıkmaktadır. Bu durum ile beraber özellikle 6331 sayılı iş sağlığı ve iş güvenliği kanunu sonucunda gerek maddi gerekse manevi birçok sorunla karşı karşıya kalınabilmektedir.

Önleyici sağlık, iş güvenliği ve iş sağlığı çalışmalarına önem vererek maddi ve manevi birçok sorumluluğu ortadan kaldırmak, iş yerlerinde verilecek eğitimler ve en önemlisi iş sağlığı ve iş güvenliği konusunda bir kültür oluşturmayı misyon edinen şirketimiz, her biri kendi alanında uzman doktorlar, iş güvenliği uzmanları ve sağlık personelleri ile en yetkin yapıya sahiptir.

İstanbul Tekstilkent’te kurulan Kuantum OSGB;

A, B ve C sınıfı iş güvenliği uzmanları ve deneyimli iş yeri hekimlerinden oluşan, kalite ve sorumluluk bilincine sahip tecrübeli kadrosu,
Danışmanlık hizmeti verilen yüzlerce müşteriden kazanılan bilgi birikimi,
Kaliteli hizmeti ve sunduğu uygun fiyat politikası ile sektöründe en çok tercih edilen şirketlerden birisidir

Kalite politikamız
Kuantum OSGB olarak müşteriyi merkeze koyup hizmet tedarikçisi olmaktan ziyade “Çözüm Ortağı” olarak kalite bilinciyle hizmet vermek şirket değerlerimizin en temelini oluşturmaktadır.

Misyonumuz
Müşterilerinin “iş sağlığı ve güvenliği” konusundaki ihtiyaçlarına güçlü bir çözüm ortağı olmayı misyon edinen Kuantum OSGB, ülkemizde iş kazalarının minimize edilerek sağlıklı ve güvenli iş yerlerinin oluşması, iş kazaları ve meslek hastalıklarının önlenebilmesi için maksimum katkıyı sağlamayı ve toplumun bu yöndeki bilincini artırmayı hedeflemektedir.

Vizyonumuz
Dürüst, güvenilir, sorumluluk biliciyle hareket eden, müşteri odaklı, kaliteden ödün vermeyen ve yenilikçi uzman kadromuzla kendimizi gelecekte sektörün en çok tercih edilen ve kalitesiyle anılan firması olarak görmeyi hedeflemekteyiz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri