KORUNAK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLER

KURUCU VE FİRMA SAHİBİ MESAJI: Firmamız, yeni kurulmuş bir firma olmasına rağmen bünyesinde barındırdığı personelin donanımlı, bilgili ve ekip çalışmasına yatkın olmasına özen göstermektedir.

Ekonomiye değer katan işverenlerin yükünün ağırlaştığı bilincinden hareketle;  KORUNAK OSGB OLARAK AMACIMIZ; İşyerinde meydana gelen, İŞ KAZALARINI asgari seviyelere indirmek, taraflara rehberlik ederek,  kaynakların etkin ve verimli kullanılmasını sağlamaktır.

Unutulmamalıdır ki, çalışılan ortamda alınan tüm tedbirlere ve yapılan çalışmalara rağmen Tehlike ve Riskler tamamen ortadan kaldırılamayacaktır.

İş düzeni ve sağlıklı çalışma ortamlarının devamlılık arz etmesi ve takip edilmesi;  çalışanlardan başlayıp,

yönetimce benimsenmesi ve güvenlik kültürünün oluşturulmasına bağlıdır.

İşveren olarak yasal sorumluluklarınızı yerine getirmeniz için gerekli bilgi ve belgelere ulaşmanız sağlanacak ve her türlü destek tarafımızdan verilecektir. Mutlaka değerlendirerek gereğini yapmanızı önemle rica ederiz.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, başarı; çalışan, işveren ve biz danışmanların ortak gayretiyle mümkündür. Bu dayanışmada en önemli unsurun siz değerli işverenler olduğunu tekrar hatırlatmak isteriz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri