KONYA DİNAMİK ORTAK İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İş güvenliği günümüzde çok büyük önem kazanmıştır. Konya gibi sanayisiyle gelişmiş üretim ve hizmet kapasitesi büyük şehirlerde iş güvenliği, işyeri hekimi gibi hizmetler giderek önem kazanmaktadır. 2021 yılının temmuz ayında kurulan Konya Dinamik OSGB, yetkilendirilmiş birim olma yolunda tüm sorumluluklarını yerine getirerek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na başvurmuş olup İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü’nce yapılan denetimin ardından “Yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Belgesi” almaya hak kazanmıştır.

Konya Dinamik Osgb bünyesinde bulunan Makine, Elektrik ve İnşaat Mühendisleri olan İş Güvenliği Uzmanları sayesinde daha hızlı ve sağlıklı çözümler oluşturabilmekte ve sektöre yabancı kalmamakta beraber yılların verdiği deneyimlerle oluşabilecek kaza ve ramak kala olaylarını önceden tespit etme konusunda daha verimli olabilmektedir. Konya Dinamik Osgb bünyesinde ki çalışanların çoğu sektörde uzun zamandır çalışmış olan ve bakanlığın açtığı sınavda başarılı olan ilk iş güvenliği uzmanlarından oluşmaktadır.

Hedefimiz Konya Dinamik Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak işyerlerinde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturulmasını sağlamak ve iş güvenliği hukukunu düzenli şekilde devam ettirebilecek sistemler kurmaya yöneliktir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri