KAYIKÇI ORTAK SAĞLIK GÜV.BİR.TURZ.EĞİT.İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Kayıkçı OSGB; İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) alanında firmalarda sürekli iyileştirme sağlamak için çözüm üretmek üzere kurulmuştur. Öncelikli amacı, firmaların İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında ihtiyaç duyduğu veya duyabileceği tüm hizmet alanlarında onların yanında olmaktır.

Kayıkçı OSGB; 4 doktor,4 iş güvenliği uzmanı,2 A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı, 1 sağlık personeli, 1 sağlık hukuku danışmanı,1 halkla ilişkiler sorumlusu ve 1 yöneticinin birlikteliği yapısına sahip kurumdur. Kayıkçı OSGB; “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı” tarafından; İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında yetkilendirilmiş bir kurumdur. 

MİSYONUMUZ
 
Kayıkçı OSGB kendi misyonunu; “işyerlerine iş sağlığı ve iş güvenliği hizmetlerini, koruyucu ve önleyici bir anlayışla sunarak, güvenli ortamda, sağlıklı çalışma imkânı oluşturarak, işyerlerinin kaliteli ürün ve hizmet üretmesine katkı sağlamak” şeklinde tanımlamaktadır.

VİZYONUMUZ
 

Kayıkçı OSGB’un vizyonunu; “çözüm ortağı olduğu tüm işyerlerinde, güvenilir, kaliteli ve itibarlı bir kurum olmayı ve bunu sürdürmeyi başarmak” şeklinde tanımlamaktadır.

İş sağlığı ve güvenliği alanlarında beraber çalışmaya hazır olduğumuzu bildirir, işbirliğimizin sürekli, verimli ve başarılı olmasını dileriz.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri