KAVAK İŞ SAĞLIĞI İŞ GÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK TURİZM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Amacımız

KAVAK OSGB olarak amacımız;

Kadromuzda bulunan tecrübeli çalışanlarımızla birlikte ekip anlayışı içinde birlikte çalıştığımız işyerlerinde İş Sağlığı ve Güveliği Hizmetlerini “Önce İnsan” faktörünü göz önünde tutarak yapacağımız çalışmalarımızla iş hayatında kazasız ve güvenli bir iş ortamında üretim yapılmasını sağlamaktır.

Sloganımız sıfır kaza sıfır risk.

Misyonumuz

KAVAK OSGB olarak misyonumuz; Konusunda uzman ekibimizle, verdiğimiz kaliteli hizmetler sayesinde sektöründe lider ve hizmet verdiğimiz işyerleri tarafından tercih edilen güvenilir bir şirket olmaktır.

Hedefimiz

KAVAK OSGB olarak hedefimiz; Sektörde 2013 yılı sonu itibarı ile aranan firma olmak. 2014 yılında ise büyüyerek sektörde söz sahibi olmak. Şirketimiz iş sağlığı ve güvenliği konusunda hizmet vermek üzere 2013 mayıs ayında iş sağlığı ve güvenliği konusunda deneyimli 4 hekim ve 1 uzman tarafından kurulmuştur. Temmuz 2013 tarihinde ÇSGB tarafından yetkilendirilmiş OSGB olarak hizmet vermekteyiz. Hizmetlerimizi her zaman için kanun ve yönetmelikleri ve bilimsel gereklilikleri temel alarak sunmaktayız.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri