HAYAT ORTAK İŞ SAĞLIK GÜV.BİRİMİ VE ÖZELEĞİT.DAN.TİC.A.Ş.

HAYAT  OSGB konusunda uzman hekimler, PROFESYONEL  İş Güvenliği Uzmanları ve tecrübeli eğitimcilerden oluşan uzman kadrosu ile hizmet vermeye başlamıştır.

İlk hedefimiz işletmelerin halen yürürlükte olan ve yayınlanacak tüm mevzuatlar karşısındaki yükümlülüklerini belirlemek ve yoğun iş temponuz arasında ISG yükünüzü azaltmak, iş veriminizi arttırarak "İş Sağlığı ve İş Güvenliği" konusunda size yardımcı olmaktır.

Bu doğrultuda kalitemizi ve çizgimizi HAYATOSGB ile taşıyacağımızı İş Sağlığı ve İş Güvenliği kapsamında ihtiyacınız olan uzmanlık, eğitim, ölçüm ve analiz hizmetleriyle ilgili her zaman yanınızda olacağımızı  bilmenizi isteriz.

27 Kasım 2010 yılında yürürlüğe giren İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ YÖNETMELİĞİ ne göre işyerinizdeki İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerini Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimlerinden hizmet alma yolu ile karşılanabileceği bildirilmiştir.

Bizde bu kapsamda HAYAT OSGB ile işletmelere daha verimli ve daha kapsamlı hizmet vermeyi hedeflemekteyiz. İşletmenize İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamındaki tüm hizmetleri verebileceğimizi belirterek, birlikte çalışacağımızı umuyoruz.

MİSYONUMUZ

Müşterimiz olan İşveren ve çalışan tüm personelin memnuniyeti için müşterilerimizin çıkarlarını gözeterek, profesyonel amaçlarla giriştiğimiz danışmanlık işini, bir yandan da mesleğin saygınlığını koruma amacı ile bütünleşerek

Uzmanlık ve  deneyim gerektiren iş sağlığı ve güvenliği konusunda gereken özverili  hizmet anlayışı  ve gerek günümüz  teknolojisinin  kullanımıyla sıfır kaza oranı ile  birebir önleyici ve sonuç odaklı  çözümleri üretmektir.

VİZYONUMUZ

HAYAT Ortak iş sağ. güv. ve özel eğt. dan. şirketi olarak Ülkemiz gelişip kalkınmasına ve gelişen  ekonomisine destek sağlayarak yeni istihdam alanları oluşturan yerli ve yabancı bütün firmaların  sermaye ve kaynaklarının rantabl kullanılmasını sağlanması, ayrıca ergonomik çalışma imkanlarının sağlanıp üretimin tüm aşamalarında verimlilik, üretim artışı ve kazançlarının artırılmasının sağlanması, aynı zamanda kullanılan  işgücü , gerekli olan zaman ve maddi-manevi  kayıpları minimize ederek  tasarruf , toplum ve çevreye gereken duyarlılık için kanunla belirtilen iş sağlığı ve güvenliği alanında çözüm ortaklığı yapmaktır.
Hizmet verdiğimiz yerli yabancı tüm kurum kuruluş ve  firmalar için emek ,alın teri döken kıymetli personellerini olası ölümlü-yaralanmalı maddi İş kazalarına ve mesleki hastalıklarına karşı eğitimlerini vermek, maksimum düzeyde  korunmalarını sağlamak, gerekli periyodik muayenelerini ve sağlık taramalarını yaparak erken tanı ve tedavi imkanını sağlayarak, olası  kalıcı sakatlıklarını ve her türlü  kayıplarını önlemek, sağlıklı, mutlu bireyler olarak yaşamalarını ve kazanmalarını sağlamak, 
Sağlıkla ve verimle çalışan, üreten bir toplumla refah seviyesi yüksek sıfır kaza oranı ile ülkemizin gücüne güç katmaktır. 

Değerli kuruluşunuzla işbirliği yapmaktan mutluluk duyacağız.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri