HAYAT İŞ SAĞLIĞI GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ

HAYAT İSG; İş Sağlığı ve Güvenliği(İSG) alanında firmalara çözüm ortağı olmak üzere kurulmuştur. Öncelikli amacı, firmaların İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında ihtiyaç duyduğu veya duyabileceği tüm hizmet alanlarında onların yanında olmaktır.

HAYAT İSG; “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’’ tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında yetkilendirilmiş bir ( OSGB ) Ortak Sağlık Güvenlik Birimidir.

HAYAT İSG, yaptığı işin, hizmet verdiği iş yerlerinde çalışanların sağlık ve güvenliği bakımından son derece önemli olduğunun her zaman farkında olarak hareket eder. İş yerlerinin gelişerek varlıklarını sürdürmesi ve çalışanların sağlığı bizim için her şeyden önce gelmektedir. Bunun için biz, HAYAT İSG olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerini mevzuata uygunluk yanında etik açıdan da en üst seviyede yapmayı varlığımızın ilk ve en büyük sebebi olarak görmekte, tüm hizmetlerimizi bu çerçevede sunmaktayız.

HAYAT İSG; Konusunda tecrübeli ve donanımlı, uzman ve hekim kadrosu ile İstanbul başta olmak üzere tüm çevre illerinde üretim, hizmet ve inşaat gibi çeşitli sektörlerdeki müşterilerine hizmet vermektedir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri