HANEDAN ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

Neden Biz?
ÇÜNKÜ...
 
14 yıllık işyeri hekimliği tecrübemizle, iş güvenliği ve çevre danışmanlık hizmetlerini birleştirerek, Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik gereği çevre yönetimi hizmetleri ile İş sağlığı ve güvenliği açısından yapılacak olan muayene, eğitim ve mühendislik hizmetleri, iş gücü ve iş günü kaybına neden olmadan, işletmenin uygun gördüğü zamanda ve işyeri ortamında hizmet verilmektedir..
 
Yasalardan doğan tüm yükümlülüklerinizi Hanedan OSGB yerine getirecektir. 
 
İşletme körlüğünden kurtularak; eksikler ve gereklilikler ,tehlikeler, riskler profesyonel bir kadro tarafından ortaya çıkarılacaktır.
 
Şirketinizde görevlendirilecek uzmanlarımız sadece eksikleri tespit etmeyecek bu eksiklerin nasıl giderileceği konusunda da önerilerde getirecek ve analizlerini sizlere sunacaktır
 
Bakanlıkça yapılması istenilen tüm prosedürler yerine getirilerek doslayınıp saklanacaktır.
 
İş sağlığı ve Güvenliği alanında çıkarılan yönetmeliklerin takibi sürdürülüp işletmenin güvenli bir ortam olmasını sağlayacaktır.
 
HANEDAN OSGB olarak daima yanınızda olup sizlerle sorunların çözümünde birlikte olacağız.
 
Reaktif (Düzeltici) yaklaşım yerine olaylara Proaktif (Önleyici) yaklaşım içerisinde olacağız.
 
HANEDAN OSGB ~ İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri olarak kendi konusunda yetişmiş uzman kadromuzla sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık Hizmetleri