GÜRSEL ŞENSOY SAĞLIK HİZMETLERİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ORTAK SAĞLIK BİRİMİ EĞİTİM DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

1 Temmuz 2012 tarihinde yürürlüğe giren İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gereği sanayi kuruluşları işyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanından alacakları hizmetleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yetki almış Ortak Sağlık Güvenlik Birimlerinden (OSGB) sağlayacaklar ya da kadrolarında bulunduracaklardır.

Gürsel Şensoy Ortak Sağlık Güvenlik Birimi olarak 13.08.2012 tarihinde  Bakanlıktan yetki belgesi almış bulunmaktayız.

İlk hedefimiz Orhangazi ve Gemlik’te hizmet vermekti. Ama biz hedefimizi büyüterek Yalova Balıkesir Bursa merkeze kadar hizmet vermeye başlamış bulunmaktayız. İş güvenliği ülkemizde yavaş yavaş tanınmaya başlamış ve önemi fark edilmeye başlamıştır. Amacımız kaliteli doğru ve sürekliliği olan bir hizmet vermektir. Gürsel Şensoy OSGB olarak her türlü ağır ve tehlikeli işler raporunu verip periyodik muayeneleri yapma yetkimiz vardır. Genç ve dinamik bir kadromuz var. Ve bu kadroyla çok iyi işler yapabileceğimizi biliyoruz. Hedefimize doğru hızla ilerlemeye devam ediyoruz.

Değerli kuruluşunuzla işbirliği yapmaktan mutluluk duyacağız.

Saygılarımla,

Dr. Gürsel ŞENSOY

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri