GÜNEŞ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM DANIŞMANLIK İNŞAAT TAAHHÜT MİMARLIK MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.

MİSYONUMUZ
Çalışma hayatının vazgeçilmez unsurları işçi ve işverenler için daha sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamını sağlamaya odaklı güvenilir, nitelikli ve üretken uzman kadrosuyla iş sağlığı ve güvenliği kültürünü benimsemiş etik değerlere bağlı insana saygılı bir sağlık kurumu olmak.

VİZYONUMUZ
Gelişmeleri yakından takip edip, hizmet kalitesini en üst seviyeye getirerek hizmet vermiş olduğumuz kitlenin vazgeçilmez çözüm ortağı olmayı hedefleyen sektörün lider sağlık kurumu olmak.

Güneş O.S.G.B. 2014 yılı başında kurulmuş olmasına rağmen, gerek Kurucu ortaklarının gerekse kadrosunun tecrübe ve donanımları sayesinde kısa sürede fark yaratan bir firma başarmıştır.

Çalışma hayatının vazgeçilmez unsurları olan işçi ve işverenler için daha sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamının sağlanması, iş kazaları ve meslek hastalıklarının sayısının sıfıra düşürülmesi GÜNEŞ OSGB’nin temel hedefidir.

Biz iş sağlığı ve güvenliği hizmetini kağıt üzerinde bir işlem olarak gören anlayışlara asla prim vermedik. Biz işin işleyişini aksatacak abartılı, külfetli ve gereksiz uygulamalardan da kaçındık. Biz aynı zamanda, zamanı ve imkanları ekonomik ve verimli bir şekilde kullanarak iş sağlığı ve güvenliği hizmetinin maliyetini sürdürülebilir düzeyde tutma anlayışındayız.

Kurulduğumuz günden bu yana;

5.000 den fazla çalışana iş güvenliği eğitimi verdik.
1000 den fazla firmanın risk analizini ve acil durum planlarını hazırladık.
Bu işletmelere, iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri sunduk.
Fizikçi, Kimyager, Biyolog, Makine Mühendisi, Mimar ve Elektrik
Mühendisi iş güvenliği uzmanlarımız, işyeri hekimleri ve diğer sağlık personellerimiz ile ortak tecrübe havuzu oluşturduk ve halen yüzlerce firmaya hizmet vermekteyiz.

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık Hizmetleri