GÖZDE ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İ

Biz Kimiz?

GÖZDE OSGB genç ve dinamik kadrosuyla İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda ülkemizde alt yapısı yeni oluşturulan sistemin kurucularından olmayı kendine misyon edinmiştir. Bu alandaki çalışmalarımızla devlet-işveren-çalışan arasında mekik dokuyarak 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunun geniş bir tabana yayılarak uygulanmasını amaçlamaktayız. Bu bağlamda bilindiği üzere İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Değerlendirmesi Yönetmeliği’ne 30.12.2012 tarihinden itibaren kamu ve özel sektör ayrımı olmaksızın tüm işyerleri risk değerlendirmesi yaptırmak zorundadır. Aynı zorunluluk işyeri için Acil Eylem Planı yaptırmak ve çalışanların temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimi almaları içinde geçerlidir. 1 Ocak 2014 itibariyle de 1 ve daha fazla çalışanı olan Çok Tehlikeli ve Tehlikeli risk grubuna giren tüm işletmeler İş Güvenliği Uzmanı, İşyeri Hekimi ve Diğer Sağlık Personeli çalıştırmak ve ya bu hizmeti almak zorundadırlar. Bu zorunluluk Kamu Kurumları ve Az Tehlikeli risk grubuna giren işletmeler için ise 1 Ocak 2016 itibaren başlayacaktır. Toplum sağlığı ve yasal mevzuat açısından çalışanlar ve işverenin yükümlülüklerini yerine getirmesi gerekmektedir. Bu noktada her an birlikte çalışmaya hazırız. Size en iyi hizmeti sunmak için varız.

Meditek ailesi olarak, müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hazır çözümlerden, ortak proje geliştirmeye kadar hem ar-ge ve hem de danışmanlık hizmetlerini üstleniriz. Amacımız en yenilikçi ürünleri, en iyi teknoloji işbirliğiyle, en iyi hizmet ve desteği sunmak, deneyimli ve uzman kadromuz ile sektöre dinamizm kazandırarak en üst seviyede müşteri memnuniyetine ulaşmaktır. Öncelikli ilkemiz "Müşteri Odaklı Hizmet" anlayışımızdır. Müşterilerle kurulan sağlam ve yakın ilişkiler yardımıyla çözümlerin başarısını arttırmak ve müşterilerle satıcı-müşteri ilişkisinden öte, çözüm odaklı stratejik işbirliği kurmayı hedeflemekteyiz.

Vizyonumuz,

İnsana, çevreye ve topluma saygılı, sürekli gelişim, yenilikçilik ve verimlilik anlayışıyla teknolojik olanakları müşterilerinin ve toplumun yararına sunmayı amaç edinerek, ortak sorumluluk bilinciyle tüm müşteri ve çalışanlarımızın mutluluğunu sağlamaktır.

Misyonumuz,

Müşterilerimizin, yasal gereklilikler ve deneyimlerimiz kapsamındaki eksikliklerini belirlemek, pratik ve teorik bilgi birikimimizi kullanarak uygun değer çözümler üreterek kaliteli ve çevre kazası yaratmayacak faaliyetler ve çalışma ortamları oluşturmak, ayrıca ölçülebilen hizmet kriterleri, yaygın hizmet ağıyla, üst düzeyde etkin ve verimli hizmetler sunarak sürekli memnuniyeti sağlamaktır.

Değerlerimiz

Gizliliğe Riayet
Güvenilirlik
Araştırmacılık
Dürüstlük
Sorumluluk
Kanun ve Kurallara Saygı
Başkalarının Hakkına Saygı
Çalışkanlık

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri