GÖRKEM ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ TİC.LTD. ŞTİ

Sanayileşme ile beraber el emeğinin yerini makinalara bırakması, üretimde makinelerin yaygınlaşması, iş bölümü ile toplu üretime geçilmesi, beraberinde insan ve makina ikileminde ciddi sağlık ve güvenlik problemleri doğurmuştur.

Özellikle teknolojik gelişmelerin de zirveye çıkmasıyla son yüzyılın süre gelen en önemli sorunlarından biri haline gelen iş kazaları ve iş sağlığı güvenliği konularının, toplumda kanayan bir yara olmasına sebebiyet vermiştir.

2012 yılında 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu çıkana kadar ki süreçte yaşanan üzücü iş kazalarını bir kenara koyarsak ülkemizde artık iş güvenliği konusunda yeni bir sayfa açılmıştır diyebiliriz.

Bu yeni sayfa gelişmiş Avrupa toplumlarında insan merkezli iş güvenliği politikalarının ülkemiz şartlarına uygun bir şekilde adapte edilmesi olarak da görülebilir.

İşte bu bağlamda insan merkezli iş güvenliği politikaları üretmek, yaşanan veya yaşanabilecek olaylara karşı kalıcı ve çözüm üreten planlı mühendislik yaklaşımlarıyla iş yeri hekimi, iş güvenliği uzmanı, sağlık personelleri, teknik elemanları ve alt yapı kadrolarıyla beraber Görkem Ortak Sağlık Güvenlik Birimi, siz değerli iş ortaklarımıza kalite ve güven veren hizmet anlayışıyla insan odaklı iş politikaları geliştirmek amacıyla sektördeki yerini almıştır.

Türkiye’de günde ortalama 200’e yakın iş kazası meydana gelmektedir. Bu iş kazalarından ülkemizin yıllık kaybı yaklaşık 10 milyar lira olduğu belirtilmektedir. Bu kazaların %98’i önlenebilir kazalardan oluşmaktadır.

Mevzuatlara uygun bir işletme sahibi olmak, iş ve çalışan güvenliği konusunda sizin de bir şirket politikanız olmasını istiyorsanız kalite ve güven veren hizmet anlayışımızla Görkem Ortak Sağlık Güvenlik Birimi sizinle beraber hareket etmektedir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri