GONCA SAĞLIK HİZMETLERİ MEDİKAL İNŞ.TEMZ.VE NAK.SAN.VE TİC.L TD.ŞTİ.

GONCA OSGB, çalışma ortamındaki tehlike kaynaklarını ortaya çıkartmak, maruz kalınan tehlikelerin çalışanların sağlığı üzerindeki kötü etkilerini tespit etmek, kazaları kaynağında ortadan kaldırmak, işçilerin sağlıkları kadar güvenliklerine yönelik uygulamaları da sunmak için ilgili kanun ve yönetmeliklerin gerekliliklerini sağlayarak, alanlarında yaklaşık 15 yıllık deneyimleri bulunan profesyoneller tarafından 2011 yılında sektörünün ilk Ortak Sağlık Ve Güvenlik Birimlerinden biri olarak kuruldu.

GONCA OSGB, 6331 sayılı İş Sağlığı Ve Güvenliği Kanununun ve buna bağlı mevzuatın kendisine, işveren ve çalışanlara yüklediği görev ve sorumlulukların ciddiyetle farkındadır. Bu farkındalıkla İş güvenliği ve iş sağlığının önemini temel değerlerinden saymakta ve sorumluluklarını en üst düzeyde sahiplenmektedir.

GONCA OSGB, hizmet verdiği firmalar için o firma şartlarına özel çalışmalar yapılması ilkesini benimsemiştir. Bu farklı yaklaşımı sayesinde kısa sürede hizmet verdiği firmaların yanı sıra sektöründeki diğer ortak sağlık ve güvenlik birimlerinin de ilgisini ve beğenisini kazanmayı başarmış, bilgi işlem altyapısına verdiği önem, oluşturduğu içerik ve formatlarla bu ilginin canlı kalmasını sağlamıştır. Portföyü ve kadrosu giderek büyüyen

GONCA OSGB, sürekli eğitimlerle kadrosunu güncel mevzuatlar doğrultusunda bilgilendirmekte ve çalışmalarında içerik ve sorumluluk anlamında her türlü gerekliliği yerine getirmektedir. GONCA OSGB değerlerini ve hizmet kalitesini kurumlara taşımaya olanak sağlayacak şekilde yavaş, dikkatli ve ilkeli bir şekilde büyüme anlayışını ilke edinmiştir.

Sektöründeki ilk ve tek ISO9001-2008 belgesini almaya hak kazanarak hizmet kalite ve içeriğini standart bir hale getirmeyi başarmıştır. Bu sayede de en küçüğünden en büyüğüne tüm projelerinde oluşturduğu standartların sürdürülebilir olmasını sağlamıştır. Hazırlattığı yazılımlarla çalışmalarını hizmet verdiği kurum yetkililerinin denetimine eş zamanlı olarak açmıştır.

Hizmet verdiği firmaların ÇSG Bakanlığı denetlemelerindeki performansı ile hizmet verdiği kurumlar tarafından takdir görmektedir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri