GAZİ KENT İŞ SAĞLIĞI İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİM VE ÇEVRE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TURİZM MÜHENDİSLİK İNŞAAT TİC. LTD. ŞTİ.

Gazikent OSGB, Gaziantep ilinde sektöründe lider olmaya namzet olmuştur. 2013 yılının başlarında kurulan Gazikent Ortak Sağlık Güvenlik Birimi; Geçmişe dayanan deneyimi, uzman personelleri ve yüksek hizmet kalitesi ile Gaziantep ili ve sınırı olan diğer iller de faaliyetlerini sürdürmektedir.

Biz Kimiz

Gazikent Ortak Sağlık Güvenlik Birimi 4 yılı aşkın sektörel tecrübesi, mesleğinde uzman personeli, müşteri memnuniyeti ve kaliteyi her zaman yükseltmeyi hedefleyen ekibi ile alanlarında üst düzey deneyim ve kabiliyetlere sahiptir.

Özellikle 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunun yürürlüğe girmesi ile işyerleri tarafından talep edilen sağlık ve güvenlik tedbirlerine cevap verebilmek için kurulan firmamız; konusunda deneyimli personeli, profesyonel yaklaşımları ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerine gerçek manada iş sağlığı ve güvenliği desteği vermiştir.

Bu hizmeti her zaman bir iş disiplininde yürütmüş ve mesleki sorumluluklarını vicdan mukayesesinden de geçirmişlerdir.

Kurulduğu günden bu yana benimsenmiş hizmet perspektiflerini, çalışma prensibi olarak kabul edip Gazikent Ortak Sağlık Güvenlik Birimi hizmet anlayışını oluşturmuş ve hizmetlerine bu gayede devam etmektedir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri