FKM GELİŞİM İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİM DANIŞMANLIK Hİ ZMETLERİ İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

FKM Gelişim Osgb kuruluşundan itibaren sektörde bulunan boşluğu verdiği kaliteli hizmet anlayışıyla en iyi şekilde doldurarak yoluna devam etmektedir. Şirketimizin çalışma felsefesi “Önce İnsan” anlayışıyla sürdürülmektedir. Hızla değişen iş dünyasında zirveye ulaşmak için yeni bakış açısıyla ve tecrübeli uzman kadromuzla firmalarımızın bütün ihtiyaçlarının karşılanmasını hedeflemektedir.

FKM Gelişim Osgb olarak çalışmakta olduğumuz tüm firmalarımıza; İş Güvenliği Uzmanlık Hizmeti (A,B,C sınıfı), İşyeri Hekimliği Hizmeti, İşyeri Hemşiresi (Diğer Sağlık Personeli) Hizmeti sunmaktadır.
Firmalara sunulan hizmetlerde kalitenin dikkatli, yavaş ve ilkeli bir şekilde büyümeyi sağlamasına dikkat edilir. Firmalarda güvenli iş sahasının oluşturulması, bu alanda deneyimli olan çalışanlar ile sağlanmaktadır.
Tecrübeli iş güvenliği uzmanları ile Risk Değerlendirmeleri, Temel İş Güvenliği Eğitimleri, Yüksekte Çalışmalarda İş Güvenliği Eğitimi, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı ile ilgili hizmetleri firmalarımız adına en doğru ve güvenilir şekilde hazırlanmasını sağlar.
Yasal mevzuata hakim olunması, yapılan işin insan sağlığını koruyan yanı gözetilerek titizlikle yapılması uzman kadrolarımız tarafından benimsenen en önemli ilkemizdir.

Faaliyet gösterdiğimiz alanlarda, sektörün dinamiklerini belirleyen öncü bir kurum olarak; gelişim süreçlerini daima yenilemek, müşterilerimize evrensel standartlarda katma değer yaratmak iş güvenliği konularında maksimum fayda esası ile çözüm üretmek için tüm kadromuzla var gücümüzle çalışmaktayız.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri