FİNAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM DANIŞMANLIK TURİZM NAKL

FİNAL Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş A. B. C. sınıfı iş güvenliği uzmanı sertifikasına sahip uzmanlarımız ve işyeri hekimlerimizle iş yerlerinde mevzuatlara uygun olarak gerekli çalışmaları yaparak, tehlikelerin tanımlamasını, risk değerlendirilmesini, tehlikelerin ortadan kaldırılması ve risklerin kontrol altına alınmasını sağlamak için çalışmalar yapmaktayız.
 
İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’na göre Çok tehlikeli ve Tehlikeli sınıfta yer alan iş yerlerinde enaz bir çalışanı olan ve Az tehlikeli sınıfta yer alan 10 kişi ve üzerinde çalışanı bulunan işyerlerinde işveren işyerinin tehlike sınıfına uygun İş Güvenliği Uzmanı, İşyeri Hekimi ve Diğer Sağlık Personeli çalıştırmak zorundadır. Biz FİNAL OSGB olarak sizin için uzman personelleri bünyemizde çalıştırmakta ve isteğiniz halinde sizin için bu hizmeti sunmaktayız.
 
FİNAL OSGB ailesi olarak; ekip ruhumuzla, tecrübemizle ve hizmet kalitemiz ile bu alanda güvenilir bir marka yaratma yolunda sağlam adımlar atmaktayız. Başlıca hizmet alanlarımız; İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda, İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Hizmetleri, Danışmanlık hizmetleri ve bu alanlar ile ilgili eğitim hizmetleridir.
 
Sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamının oluşturulması hepimizin ortak sorumluluğudur. Ülkemizde iş sağlığı ve güvenliği kapsamında yapılan çalışmalar giderek hız kazanmaktadır. Kanun kapsamında yapılması gerekenler açıklanmıştır. Bu bağlamda kanunlarla ve çeşitli yetkin kurumlar aracılığı ile bu gerekliliklerin yerine getirilmesi amaçlanmıştır.
 
FİNAL Ortak Sağlık Güvenlik Birimi olarak; insanlara sağlıklı ve güvenli çalışma koşulları sağlayabilme gayesi doğrultusunda yola çıkmış bulunmaktayız. Bu yolda ilerlerken amacımız, çalışan ve işveren huzurunu sağlayarak sizlere bir artı daha kazandırmaktır. Uzman kadromuz ile iş sağlığı ve güvenliği konusunda yanınızda yer almaya ve destekçiniz olmaya hazırız.
 
FİNAL Ortak Sağlık Güvenlik Birimi olarak Kuralcı değil, Önleyici yaklaşımı önemsemekteyiz.
Problemleri büyümeden kaynağında çözmek bizim işimiz.
Çalışma ortamlarınızdaki riskleri belirlemek ve bu durumlar ile ilgili en uygun analiz yöntemleriyle, riskleri minimize etmek arzusundayız.
 
Hedefimiz, bünyesindeki iş güvenliği uzmanları, tecrübeli iş yeri hekimleri ve sağlık personelleri ile güçlü, dinamik ve fark yaratan takım olmayı başarmaktır.
Bu nedenle FİNAL OSGB ile iş sağlığı ve güvenliğini yasal bir zorunluluk olmaktan çıkarıp bir yaşam tarzı haline getireceğimiz inancındayız.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri