Fİ ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ LİMİTED ŞİRKETİ

Fi OSGB, Ağustos 2012’ de profesyonel danışmanların, iş yeri hekimlerinin ve mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Kadromuz kendi sektörlerinde uzun yıllar çalışmış ve sektörel bazda yılların tecrübesi, birikimi ve deneyimi ile tamamen profesyonelleşmiştir.

Fİ OSGB; mevzuatta belirtilen araç ve gereçlerle donatılmış olarak işyerlerinde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmak amacıyla hizmetlerini işyerinin tehlike sınıfı, sektörü ve işçi sayısına göre belirlenen sürelerden az olmamak kaydı ile yürütür. Bu çerçevede işçilerin sağlığını korumak ve geliştirmek amacı ile işçilerin sağlık gözetimini gerçekleştirir. İşçilerin iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerini, bilgilendirilmelerini iş yerinde kaza, yangın, doğal afet ve bunun gibi acil müdahale gerektiren durumların belirlenmesini ve acil durum planının hazırlanmasını sağlar. İlk yardım ve acil müdahale bakımından yapılması gereken uygulamaların organizasyonu ve ilgili diğer birim kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapılmasını önemser ve gerçekleştirir.

Fİ OSGB; mevzuatta belirtilen araç ve gereçlerle donatılmış olarak işyerlerinde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturmak amacıyla hizmetlerini işyerinin tehlike sınıfı, sektörü ve işçi sayısına göre belirlenen sürelerden az olmamak kaydı ile yürütür. Bu çerçevede işçilerin sağlığını korumak ve geliştirmek amacı ile işçilerin sağlık gözetimini gerçekleştirir. İşçilerin iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerini, bilgilendirilmelerini iş yerinde kaza, yangın, doğal afet ve bunun gibi acil müdahale gerektiren durumların belirlenmesini ve acil durum planının hazırlanmasını sağlar. İlk yardım ve acil müdahale bakımından yapılması gereken uygulamaların organizasyonu ve ilgili diğer birim kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapılmasını önemser ve gerçekleştirir

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık Hizmetleri