FAZİLET İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM MÜHENDİSLİK HİZM. İNŞ

2003' den beri İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

Fazilet Ortak Sağlık Güvenlik Birimimiz, İş yerlerine İş Sağlığı ve Güvenlik Hizmetlerini vermek için gerekli, yönetmeliğe uygun olarak mevzuatın gerekliliğine sahiptir, iş sağlığı ve güvenliği konusunda ellerin (İş Güvenliği Uzmanı, İş Yeri Hekimi ve Diğer Sağlık Personelinin) oluşturduğu yasal olarak; “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş, özel kuruluşuz."

Fazilet Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB); Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından; İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında yetkilendirilmiş bir kurumdur.

Fazilet Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) ; İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) alanında firmalara çözüm ortağı olmak üzere kurulmuştur. Öncelikli amacı, firmaların İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında ihtiyaç duyduğu veya duyabileceği tüm hizmet alanlarında onların yanında olmaktır.

Fazilet Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) ; Yeterli Sayı ve donanıma sahip işyeri hekimi, iş güvenliği uzmanı, Diğer sağlık personeline ve güler yüzlü yöneticilerinin olduğu uzman ekibe sahip bir kurumdur.

Ayrıca şirketimiz, İstanbul bölgesinde 10 yıldır İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) sektöründe hizmet veren, alanında ilgi gören ve bu alanda kendisini ispatlamış bir kurumdur.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri