NİHAN AKSU İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇEVRE MÜHENDİSLİK DANIŞMA

Nihan Aksu İş Sağlığı ve Güvenliği Ltd.Şti. olarak 2013 yılında; Çevre Mühendisi,İş Güvenliği Uzmanı,Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Nihan Aksu ve İşletme, İş Güvenliği Uzmanı Ömer Hazar Aksu tarafından kurulmuştur.
    Nihan Aksu İş Sağlığı ve Güvenliği Ltd.Şti. olarak 2013 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Ortak Sağlık Güvenlik Birimi olarak yetkilendirildik.2013 yılından beri iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri,işyeri hekimliği,iş güvenliği uzmanlığı,diğer sağlık personeli konusunda genç ve uzman kadromuz ile hizmet vermekteyiz.
    6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği kanununun gerekliliklerini yerine getirerek, hem işverenlerin hem çalışanların görev ve sorumluluklarını yerine getirmesini sağlayarak,hedefimiz işyerlerinde sıfır iş kazasıdır.2013 yılında başladığımızdan bu yana her geçen gün büyüyerek,sürekli gelişerek,mevzuatları takip ederek sektörde en iyisi olmayı hedefliyoruz.Amacımız iş sağlığı ve güvenliği kültürünün hayatımızın her alanında yaygınlaşmasını sağlamak.

Güncellenecek

  • Danışmanlık