EUROLİFE ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Bizler, ortak sağlık güvenlik birimi olarak iş güvenliği uzmanları, iş yeri hekimleri ve diğer sağlık personelleriyle işletmelere sağlık ve güvenlik konularında hizmet vermekteyiz. Ayrıca risk analiz ve değerlendirmesi, acil eylem planı ve işe giriş sağlık raporu konularında hizmetlerimiz bulunmaktadır.

Firmamız iş hukuku, İSO standartları, çevre, periyodik kontroller, mobil sağlık, tehlikeli maddelerde güvenlik, patlamadan korunma dokümanları ve iş yeri ortam ölçümleri alanlarında danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Bunlara ek olarak OSGB eğitimlerimiz; ilk yardım, yangın, yüksekte çalışma, deprem, iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri olarak sınıflandırılabilir.

İş sağlığı ve güvenliği konusunda tecrübemiz sayesinde işletmelerdeki riskleri en detaylı şekilde değerlendirmekteyiz. Çalışma alanlarının daha güvenli olması için gerekli tüm önlemleri firma yetkililerine bildirmekteyiz. İş sağlığı ve güvenliğiyle alakalı yasa ve prosedürlere uygun faaliyetler yapmaktayız. Ayrıca bizler gerekli belgelendirme ve raporları hazırlamaktayız.

İş kazalarını tamamen ortadan kaldırmak veya en aza indirmek için sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışmaktayız. Bunun için işletmelere meslek için gelişim seminerleri vermekteyiz. Eğitimlerimizle iş ortaklarımızın daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda faaliyet göstermelerini sağlamaktayız. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından akredite edilen Eurolife birimimiz, tüm faaliyetlerinde devlet kurumları ile koordineli çalışmaktadır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri