ETAP İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

ETAP OSGB, Mersin Merkez’li hizmete başlamış olup, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca Ortak Sağlık Güvenlik Birimi olarak yetkilendirilmiştir. ETAP OSGB, Mersin il sınırları içerisinde kurulmuş olmakla birlikte; Mersin, Adana, Antalya, Karaman, Konya, Niğde illerinde de yetkinliği ve faaliyetleri bulunan bir ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİDİR.

Kuruluşumuz, Türkiye’ de yaşanan iş kazaları ve meslek hastalıklarının en aza indirilmesi için işyerlerinde; İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürünün oluşturulması, geliştirilmesi ve sürdürülmesi için hizmet sunar. Türkiye’ de yaşanan iş kazaları ve meslek hastalıklarına karşı toplumun bilgilendirilmesi için sosyal sorumluluk projelerinde de gönüllü olarak çalışmalarını sürdürmekte olan bir firmadır.

Kuruluşumuz bünyesinde her biri kendi alanında deneyimli olan işyeri hekimi, iş güvenliği uzmanı ve diğer sağlık personeli çalışmakta olup, hizmet sunmuş olduğumuz kuruluşlarda profesyonel olarak görevlerini sürdürmektedirler.

Hizmet alan firmaların iş sağlığı ve güvenliği mevzuatına tam uyumunun sağlanması için; çalışanlarımız ve yaptıkları çalışmaları, kuruluşumuz tarafından sürekli olarak gözlemlenerek, gerek duyulduğu hallerde iyileştirmeler yapılarak hizmet kalitemizin sürekliliği sağlanmaktadır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri