NOVA AKADEMİ İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ DANIŞMANL

Firmamız iş sağlığı ve güvenliği, ilk yardım eğitimi, iş hukuku ve hibe projeleri danışmanlığı alanlarında faaliyet gösteren, işletmelerin hukuki, sağlık ve güvenlik ile ilgili risklerini sistematik olarak kontrol altına almalarına kılavuzluk eden bir kuruluş olmanın yanı sıra ayrıca devlet hibe ve teşviklerinden faydalanmalarına yardımcı olmaktadır. İş sağlığı güvenliği konularında uzman, iş güvenliği uzmanları, iş yeri hekimleri ve hukukçulardan oluşan kadromuzla, siz değerli müşterilerimize etkin, çözüm odaklı ve uzun ömürlü hizmet vermek üzere yola çıktık.


Nova Akademi OSGB olarak çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı tarafından verilen OSGB yetki belgesiyle işyeri hekimi ve iş güvenliği uzmanı sertifikasına sahip A.B.C sınıfı uzmanlarımızla iş yerlerine 6331 sayılı İş Sağlığı Güvenliği Kanunu kapsamında hizmet vermekteyiz.
İlaveten bünyemizde bakanlıkça onaylı sertifikalı ilk yardım eğitimleri de verilmektedir.
İş güvenliğinde tamamlayıcı unsur olarak gördüğümüz Kişisel koruyucu donanım malzemelerinde dünya markalarını (3M, DRAEGER, YDS, PORTWEST) Diyarbakır ve bölgeye getirdik. Bu konuda çalışan uzmanlarımız endüstrinin gerektirdiği bilgi ve birikimle donatılmıştırlar.
Çalışanların periyodik sağlık taramalarını işletmenizin uygun gördüğü zamanda ve yerinde yaparak iş yerinde oluşabilecek kaza ve meslek hastalıklarına karşı önleyici faaliyetlerde bulunmaktayız.
Tecrübesi ve tanınırlığı Diyarbakır ve çevre illerde kabul görmüş avukatlarımız İş hukuku konusunda işletmenizin ihtiyaç duyabileceği her alanda yanınızdadırlar.
Gerek iş sağlığı ve güvenliği kapsamında gerekse de kapasite artırımı ve teknoloji geliştirme konularında işletmenizin ihtiyacı olan her türlü hibe, teşvik projelerinin yazılması ve yürütülmesinin yanı sıra marka ve patent başvurularınızda da işletmenizin yanındayız.
Çalışma Alanı, Yemekhane ve Sosyal Tesis Denetlemelerini Sağlamak.

Güncellenecek

  • Danışmanlık