ESKİŞEHİR AS EL LABORATUVAR ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ

ASEL OSGB Kimdir?
ASEL ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ LTD. ŞTİ. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, 2014 yılında 1332 belge numarası ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) tarafından yetkilendirilmiş Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) olarak firmalara hizmet vermek amacıyla kurulmuştur.

Amacımız; hizmet verdiğimiz tüm işletmelerde iş sağlığı ve güvenliği kültürünü geliştirmek, gerek saha uygulamaları, gerek yasal mevzuat kapsamında işletmelerin gerekli dokümantasyonları sağlamasında yardım ve rehberlik etmek, çalışanların sağlıklı ve güvenilir ortamlarda çalışmalarını sağlamak ve yaşam tarzımız haline getirmektir. Çalışmalarımız sırasında müşteri memnuniyetini ve verimliliği birlikte sağlamak, ekonomik ve güvenilir sistemler üretmek ASEL Ortak Sağlık Güvelik Birimi’nin asıl amaçlarıdır.

Misyonumuz
Kurumsal Amacımız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununu ve Yönetmelikleri, işyerlerinde kusursuz uygulayarak iş kazası ve meslek hastalığı olasılıklarını en düşük seviyede tutmak, iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerini uluslararası standartlarda gerçekleştirmektir.

Vizyonumuz
Gelecek Hedefimiz İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri konularında, kaliteden taviz vermeden sürekli gelişmek, sınırsız müşteri memnuniyeti sağlamak, hizmet verdiğimiz kişi ve kuruluşlarla, dürüst ve saygılı ilişkiler kurmak, onlarla başarı ve gücümüzü paylaşmak, sektörümüzde öncü olmaktır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri