ORDU YÖNTEM İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM SAĞLIK DANIŞMANLI

İş Sağlığı ve Güvenliği kavramının Türkiye gündemine geldiği günden bu yana eğitim ve danışmanlık faaliyetlerini sürdüren Yöntem Akademi'nin tecrübeli kadrolarının danışmanlık hizmetleri Yöntem OSGB adı ile sunulmaktadır.

Akademimiz İş Güvenliği Uzmanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Merkezi, İş Yeri Hekimliği, İş Yeri Hemşireliği gibi alanlarda kurslar vermektedir. Ağırlıklı olarak Ordu, Samsun ve Giresin illerine hizmet vermekteyiz.

Yöntem OSGB eğitim faaliyetlerimizin yanında farklı sektörlerin ihtiyaçlarına cevap vererek, iş sağlığı ve güvenliği bilincini ve kültürünü kalıcı kılmak adına ortak sağlık güvenliği faaliyetlerine başlamıştır.

Misyonumuz, Türkiye'deki dış kaynak kullanımı ve çözüm ortaklığına inanan firmaların tamamına, eğitimli ve yüksek kalitede hizmet sunabilen, İSG uzmanı ve sağlık personeli yetiştirmenin yanında firma ihtiyaçları doğrultusunda kalıcı ve etkili çözümler bulmak, sektörlere göre sağlık personeli ve iş güvenliği uzmanı yerleştirme ve denetleme konularında çözüm ortağı olmak ve tüm personelimizin sektöründeki en sadık, en mutlu ve en gelişime açık insan kaynağı olmasını sağlamak olan YÖNTEM OSGB; “Müşterilerimize Rekabet gücü ve avantaj yaratabilen çözüm ortağı olabilmek” vizyonundadır.

“YÖNTEM OSGB İş Sağlığı ve Güvenliği & Çevre” olarak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan sertifikalı A, B, C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanları ile Çevre Bakanlığı’ndan sertifikalı Çevre Görevlilerinden oluşan tecrübeli kadromuzla, en iyi hizmeti en iyi koşullarda sunmayı prensip edinmiş bulunmaktayız.

Güncellenecek

  • Danışmanlık