ORTA DOĞU ORTAK SAĞLIK GÜV.BİR.MÜH.VE PRJHİZ.SĞ.MED.TC.LTD.Ş Tİ

2013 yılında OSGB alanında hizmet vermeye başlayan firmamız en iyi hizmet sunmayı kendisine daima hedef edinmiş ve durmadan bu yolda ilerlemiştir. Firmamız halen iş sağlığı ve işçi güvenliği sektöründe ülke çapında liderlik ve ulusal inovasyon anlayışıyla çalışmalarına devam etmektedir. Önceki iş hayatlarında iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi gibi üst düzey görevlerde çalışmış olan kurucu ortaklarımız edindikleri bu tecrübeleri sizlerle birlikte birer avantaja dönüştürmektedir.

Ortadoğu OSGB kurulduğu günden bu yana büyük bir başarı ivmesi yakalamıştır; bu başarının ardında ise hiç şüphesiz müşteri memnuniyeti yer almaktadır. Önce müşteri mottosuyla yola çıkan Ortadoğu OSGB, hem kendi bünyesinde çalışan ailesi hem de iş ortakları tarafından büyük bir memnuniyetle anılmaktadır.

Firmamız gerek evrakların kayıt altına alınması gerekse saha denetimleri konusunda oldukça  şeffaf bir politika benimsemiştir. Tabi tutulduğu bütün denetim mekanizmalarından sorunsuz bir şekilde çıkmayı başarabilmiştir. Firmamız her zaman teknoloji dünyasının son trendlerini kaliteyle harmanlayarak müşterilerine sunmayı bir ilke edinmiştir. T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın yayılmasını gaye edindiği iş sağlığı ve güvenliği problemine sektörde edinmiş olduğumuz bilgi birikimi ve profesyonel kadromuzla çözümler üretmek, işten ve iş yerinden kaynaklı kazaları, meslek hastalıklarını en az kayıpla atlatabilmek gibi daha nice görevleri yerine getirmektir.

Firmamızın tek amacı öncelikle sıfır iş kazasına ulaşmak ve sonrasında ülkemizin önde gelen Ortak Sağlık Güvenlik Birimi haline gelmektir. Bu amacı gerçekleştirmek için ortaklık kurduğumuz tüm firmaların gelecekteki amacı bizim de amacımızdır. 

Güncellenecek

  • Danışmanlık