ÖNEM ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ EĞİTİM DANIŞMANLIK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Önem OSGB olarak 2014 yılında İstanbul ili Ataşehir  ilçesinde merkezimizi ve 2018 de ise Çekmeköy ilçesinde Şubemizi açmış bulunmaktayız. 

Yönetim Kurulu Başkanı    : Kerim BAL

Genel Müdür                      : Özgür KARATAÇ

İdari İşler Müdürü               : Ercan AYDIN

Genel Koordinatör             : Uğur ORUÇ

 

- İş yerlerinde reaktif değil proaktif çözümler üretmekteyiz. Amacımız 0 (SIFIR) iş kazası prensibiyle her sektörde yüzlerce firmaya hizmet vermekteyiz.

- Yasal anlamda yükümlülüklerinizden kurtulacak ve işyerinizde bir İş Sağlığı ve Güvenliği kültürü oluşturacağız.

- İşyeri Hekimi, İş Güvenliği Uzmanı, Diğer Sağlık Personeli istihdamından kaynaklanan kıdem ve ihbar tazminatı yükümlülüğünüz olmayacak.

-İSGB(İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi) kurmanız durumunda olması gereken 12 m²’den az olmamak kaydıyla bir muayene ve ilkyardım odası ile 8 m²’den az olmamak kaydıyla bir İş Güvenliği Uzmanı odası bulundurma zorunluluğunuz olmayacaktır.

-Olası bir hastalık veya özel sebepten dolayı, İşyeri Hekimi ve İş Güvenliği Uzmanının işe gelememesi durumunda, aynı niteliklere sahip bir personel zaman kaybı söz konusu olmadan görevi yürütecektir.

-İşletme körlüğünü ortadan kaldırarak, deneyimli bir kadro tarafından eksikler ve gereklilikler rapor halinde sunulacaktır.

-Bakanlıkla ilgili yasal süreç ÖNEM ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ tarafından takip edilerek işverene rapor halinde sunulacaktır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık