EHS GROUP İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZM ETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

EHS GROUP OSGB Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 3399 Belge numarasına sahip , İş sağlığı ve Güvenliği hizmetleri verme konusunda akredite bir kurumdur.

EHS GROUP OSGB kuruluşunun ardından geçen sürede ve öncesindeki uzun yıllara dayanan kurucu ve ekip tecbrübesiyle, onlarca firmaya İş sağlığı ve güvenliği konusunda hizmet etmiş, binlerce çalışana İş güvenliğini anlatarak bu konuda algı oluşturmaya çalışmış , ülkesinde yaşanan iş kazalarını kendine dert edinmiştir. Çalışmalarımızın temelinde tamamı daha sağlıklı ve güvenli işyeri ortamları oluşturmak , çalışanlara yaptıkları işlerin tehlikelerini anlatarak yaptıkları işlerde üzerine düşen güvenlik önlemlerini almalarını sağlamak , işverene işyerindeki potansiyel oluşabilecek kazaları anlatarak bunların proaktif çözümlerini sunmak üzerinedir.

EHS GROUP OSGB uzman kadrosu ile çözüme yönelik bir hizmet anlayışı içerisindedir. Bunu yaparken bu hizmetin temelinde önemli bir yer kaplayan dökumantasyon sistemini oluşturmuş ve sürekli daha iyisini hedeflemiştir. Gelişen teknolojiyi altyapısında kullanarak sunduğu hizmeti hızlandırmıştır ve buna devam edecektir .İş sağlığı ve güvenliği hususunda firmalara uzun vadede güvenilir ve çözüm odaklı olmayı başarabilmiş bir firmadır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri