EGELİ ORTAK SAĞLIK GÜVENLİK BİRİMİ ANONİM ŞİRKETİ

NEDEN EGELİ OSGB

Egeli OSGB 2014 yılında İzmir Ticaret Merkezi/Merkez Çarşı-Gıda Çarşısı’nda hizmet vermeye başlamıştır. Şirketimiz bünyesinde A-B-C sınıfı uzmanlar (az tehlikeli, tehlikeli ve çok tehlikeli işyerlerine hizmet verme yetkisine sahip) hizmet vermekte olup; tamamı iş güvenliği ve sağlığı ile işçi eğitimi konusunda derin tecrübeye sahiptir.

Tüm hizmetlerimizin koordinasyon ve kontrolleri İş Güvenliği Uzmanı Ferhat Dokumacı ve İş Güvenliği Uzmanı Emre Ayaz tarafından yürütülmektedir.

Firmamız 30 A-B-C Sınıfı iş güvenliği uzmanı, 14 iş yeri hekimi , 6 diğer sağlık personeli ve yardımcı personel olmak üzere 50'nin üzerinde personelle hizmet vermektedir. Firmamızda ileri seviyede yabancı dil bilen doktor ve uzman personellerimiz mevcuttur.

Gerek İş Güvenliği Uzmanlarımız, gerekse İşyeri Hekimlerimizin tecrübesi ve daha önce kariyerlerinde kamu kurumlarında (SGK, İç İşleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı vb.) çalışmış olmaları sebebiyle; ilgili kamu kuruluşlarınca işyerlerinizde yapılacak denetimlerde;

Kamu yetkililerinin hangi nokta ve esaslara dikkat ettiği; kesilebilecek cezalara neden olan uygulamalar hakkında kapsamlı bir bilgiye sahiptirler.

Firmamız; tarafınıza vermiş olduğu hizmette tüm kurumsal kriterleri taşımakta, 7 gün 24 saat kesintisiz danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Firmamızı diğer firmalardan ayıran önemli özelliklerden bir tanesi de kurumsal yapıya sahip olması, danışmanlık hizmetimizin başlamasıyla birlikte istediğiniz anda tarafımıza ulaşmanız, sorunlarınıza hızlı ve süratli cevap almanızdır.

Ayrıca Detaylı risk analizi ve acil eylem planı raporları eksiksiz hazırlanmakta, raporun içeriği ve uygulanabilirliği hakkında işveren ya da vekiline ayrıntılı sunum yapılmakta, çalışan eğitimlerinde kolaya kaçılmadan gerek iş yerimizde gerekse firmanız da görsel materyaller kullanılarak, iş saatlerinize uygun programlarla ciddi eğitimlerin sunulması firmamızca yerine getirilmektedir.

Tüm eğitimlerimiz video kaydına alınmakta; riskli işlerde görev yapan işçilerinize ayrıca özel zaman ayrılarak kayıt esnasında ekipmanları teslim edilmekte böylece doğacak kazalara karşı sorumluluğunuzun minimuma indirilmesi amaçlanmaktadır.

Bunun yanı sıra; değişen mevzuat firmamızca sıkı bir şekilde takip edilmekte; tarafınıza vermiş olduğumuz hizmette değişen mevzuat uyarınca güncellenmesi gereken işlemler tarafınıza süratle hatırlatılmaktadır. (iş yeri eklentileri, yeni departman oluşumu, yeni işçi alımı ve eğitimi, yeni ekipman alımı vs gibi)

Sayın İş Ortağımız;

Egeli OSGB olarak; Üstün hizmet kalite anlayışımızdan asla vazgeçmeden, daima yenilikçi ve akredite edilmiş bir kuruluş olarak, müşteri beklentilerini ulusal ve uluslararası yasal mevzuat çerçevesinde en doğru şekilde çözümleyerek daima tercih edilen, ulusal bir marka olma gayretindeyiz.

Firmamızın misyonu “İnsan Hayatı ve Sağlığından Daha Önemli Hiçbir şeyin Olmadığıdır.” Bu ilke ışığında firmamızın vereceği hizmetten hiç bir kuşkunuzun olmayacağını taahhüt eder, sizinle çalışmaktan mutluluk duyarız.

Sağlıklı ve Güvenli bir İş Yaşamı Dileriz.

Yetki Belgesi

  • Danışmanlık Hizmetleri