PERİTON İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ A.Ş.

"BİR ZİNCİRİN GÜCÜ, O ZİNCİRİN EN ZAYIF HALKASININ GÜCÜNE EŞİTTİR"
Küreselleşen dünyada , rekabet ortamında başarılı olmak düşük maliyet, kaliteli üretim ve yüksek verimliliği birlikte sağlamakla gerçekleşir. Günümüzde işletmelerin rekabetçi üstünlüklere ulaşmaları önemli olmakla birlikte eğer bu üstünlükler sürdürülebilirlik özelliğine sahip değillerse fazla bir anlam ifade etmemektedirler. İşletmelerin küresel rekabet ortamında hayatta kalması için atılacak en önemli adımlardan biri ise iş sağlığı ve güvenliğini, kendi yönetim sistemlerine entegre etmeleridir. 

Günümüzde birçok işletme iş güvenliğinin önemini anlayıp, bu değişimle birlikte yeniden yapılanmaya gitmektedir. Bu yapılanmanın etkisi zincir halkalarının bir arada kullanılmasına bağlıdır. Bu zincirin en önemli halkası da iş sağlığı ve iş güvenliğidir. Bu amaçla Periton OSGB 31.01.2014 tarihinde kurulmuş olup, hizmet verilen firmanın öncelikle bütün risklerini değerlendirip raporlamakta ve bu riskler konusunda profesyonel İSG ekibiyle ve konusunda deneyimli çözüm ortaklarıyla birlikte risklerin ortadan kaldırılması için çalışmalar yapmaktadır. Karşılaşılabilecek iş kazalarını minimuma indirmek amacıyla deneyimli  iş güvenliği uzmanları tarafından sürekli geliştirilen yazılımların yanında kendi iç denetimini de sağlayan yazılımlar da  kullanmaktadır.

Hedefimiz ülkemizde İş Sağlığı ve Güvenliği kültürünün, zorunluluk olmaktan çıkıp vicdani sorumluluk olarak görülmesi, bu inancın tabandan tavana kadar yayılarak çalışanların daha mutlu, işletmelerin daha yüksek verimlilikle çalıştığı güvenli bir yer haline gelmesidir…

Güncellenecek

  • Danışmanlık