EDREMİT KÖRFEZ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM DANIŞMANLIK Hİ

Körfezde Devlet Hastaneleri’nde görev yaparken imkansızlıklar nedeniyle pek çok hastanın büyük şehirlere sevk edilirken kaybedilmesine tanık olan Dr. Semih Aydın, Dr. Nevzat Filiz ve Dr. Levent Fitoz bütün şartları zorlayarak her türlü acil ameliyatın yapılabileceği ayrıca pek çok özellikli ameliyatın büyük şehirlerdeki benzerlerinden daha uygun fiyata ve yerinde çözülebileceği Özel Edremit Körfez Hastanesi'nin yapımında katkıda bulunmuşlardır.
Daha sonra yine bölgemizde İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda ciddi eksiklikler bulunduğunu görerek 2015 yılında Edremit Körfez OSGB'yi hizmete sunmuşlardır. Ve hizmete girer girmez Körfezin sektörlerinde öncü firmalarının vizyon sahibi liderleri tarafından tercih edilmiştir.
Gördüğü bu teveccühü haklı çıkarmak için Edremit Körfez OSGB daha çok çalışarak kısa zamanda Balıkesir’in diğer ilçeleri ve İzmir de hizmet vermeye başlamıştır. Bundan sonra da İşçi sağlığının üretimi ve karlılığı arttırdığı parolası ile hizmetlerini arttırarak devam etmeye kararlıdır.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri