DÜNYA OSGB KİŞİSEL KORUYUCU DONANIM SAĞLIK VE EĞİTİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Mühendisliği yaşam şekli olarak belirlemiş bir ekiple kurulan Dünya OSGB, bugün birbirinden farklı alanlarda sektörünün öncüsü olan 300’den fazla şirkete, bünyesindeki iş sağlığı ve güvenliği uzmanları, işyeri hekimleri, sağlık personeli ve teknikerlerden oluşan güçlü ve deneyimli bir ekiple, İş Sağlığı ve Güvenliği alanında hizmet sunmaktadır. 

Dünya OSGB olarak, iş dünyasının içinde, her biri kendi sektörünün öncüsü olan inşaat, ağır metal sanayi, endüstriyel tesisler, fabrikalar, alışveriş merkezleri, tekstil, mağazacılık, otomotiv, uluslararası taşımacılık, liman işletmeleri gibi birçok farklı sektöre, iş sağlığı ve güvenliği hizmeti sunmaktayız. 

Amacımız, her bir çalışanın işini yaparken en sağlıklı koşullarda çalışması ve güvende olmasıdır. Her meslek, ülke ekonomisine önemli bir katkıda bulunurken bu işlerin insana yakışan en iyi koşullarda yapılmasını sağlamak, çalışanların kısa ve uzun vadede, işten kaynaklanan sağlık sorunları yaşamasını önlemek gibi, yaşama dokunan, hata affetmeyen bir iş yaptığımızın bilinciyle çalışıyoruz. 

Çerçevesi kanunlarla belirlenmiş bir iş yaparken sunduğumuz bilgi, tecrübe, ciddiyet ve özen, şirketimizin ismini, kendi alanının en iyilerinden biri yapmaktadır. 

Dünya OSGB AŞ, teknoloji, hizmet sunulan alanlarda sektörel bilgi, iş sağlığı ve güvenliği konusunda yurt dışındaki deneyimleri de bünyesinde barındıran global bir bakış açısı içeren yüksek hizmet anlayışı ve mevzuata hakimiyet gerektiren bir alanda deneyim sunmaktadır. 

İlk günden bu yana olduğu gibi bundan sonra da hedefimiz, müşteri portföyümüzü büyütüp çalışan sayımızı artırarak; yüksek teknolojiye uyumlu şekilde, ülkemizde henüz çok yeni olan İş Sağlığı ve Güvenliği hizmetinin güçlü ve tecrübeli bir temsilcisi olarak yolumuza devam etmektir.

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri