DRMBAY AKADEMİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM DANIŞMANLIK Hİ ZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ

DR.MBAY Akademi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ltd.Şti. T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü tarafından yetkilendirilmiş ve Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi olarak faaliyet göstermeye hak kazanmıştır.

Bünyesinde bulunan deneyimli, dinamik iş güvenliği uzmanları, işyeri hekimleri ve sağlık personeli kadrosuyla emekli iş müfettişleri desteği ile çalıştığımız tüm işyerlerinde işin, işçinin ve işverenin sağlığını, güvenliğini korumak başlıca amacımızdır.

Her gün hizmet verdiği portföyü ile hızla büyüyen DR.MBAY Akademi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ltd.Şti. yetkili uzmanlardan aldığı eğitimlerle kadrosunu güncel mevzuatlar doğrultusunda bilgilendirmekte çalışmalarında sorumluluk anlamında her türlü gerekliliği yerine getirmektedir.

Bu konuda DR.MBAY Akademi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ltd.Şti. tüm partnerlerine en iyi, en kapsamlı ve kaliteli hizmeti zamanında vererek farkını ortaya koymaktan gurur duyacaktır.

Saygılarımızla,
DR.MBAY OSGB Yönetim

Güncellenecek

  • Danışmanlık Hizmetleri